Derby TSC – VV Oosterhout 2-0

Opnieuw heeft TSC laten zien, terecht de hoogst spelende club van Oosterhout te zijn.

Uit met 0-3 winnen en deze keer thuis met 2-0 betekent 6 punten in de derby tegen rivaal vv Oosterhout. Helaas werd de wedstrijd gespeeld op bijveld 1 op kunstgras aan de achterzijde van de kantine. Onder het oog van honderden toeschouwers werd die strijd op dat veld bekeken . De reden was een slecht bespeelbaar hoofdveld.

Beide teams speelde lang afwachtend en wilde zeker geen tegengoal krijgen.
Naarmate de strijd vorderde was het TSC dat met de aanvallen wel het gevaarlijkst werd.
De vv Oosterhout doelman kon enkele keren goed ingrijpen en TSC van scoren af houden. Tot in de 39e minuut Tim Rubenkamp de op dat moment verdiende 1-0 binnen schoof.
Na de thee opnieuw een beter combinerend TSC dat regelmatig gevaarlijk voor het vijandige doel opdook. Echter zolang de stand 1-0 was kon er van alles gebeuren. Tot de definitieve nekslag in de 84e minuut. Tim Rubenkamp soleerde naar de achterlijn en zijn voorzet werd door Ryan Snoeren via het been van een tegenstander binnen gewerkt 2-0. De wedstrijd was gespeeld.
Beide ploegen konden verder geen kansen meer produceren en TSC kon uiteindelijk verdiend de winst in eigen huis houden na een sportieve strijd waar maar 1 keer geel was gevallen.
Na afloop bleef het mede door de aanwezigheid van beide teams nog lange tijd reuze gezellig in een bomvolle kantine . TSC staat inmiddels stevig op de 2e plaats en heeft ruim zicht op de nacompetitie.
VV Oosterhout zal de mouwen nog op moeten gaan stropen om de nacompetitie te gaan ontlopen. Alles komt goed was ieders mening na de strijd in de kantine en ze dronken er nog maar eentje op, en zo moet het ook gaan .

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.