Nieuw reisbureau in Oosterhout

Jansen Reiscreaties opent op 8 april de deuren van haar reisbureau aan Markkant 11 in Oosterhout (naast de Coop supermarkt). Iedereen is van harte welkom om binnen te lopen om vakantieplannen te bespreken, inspiratie op te doen of een reis te boeken.

Volgens Stijn Jansen, eigenaar, ligt de hele wereld letterlijk aan je voeten. Van een safari tot strandvakantie tot stedentrip. Ze geven iedereen reisadvies op maat en zeggen hiermee in te spelen op de toenemende vraag naar maatwerkreizen. Met het openen van een fysieke reisbureau kunnen ze hun klanten nog beter van dienst zijn, aldus Stijn Jansen.

Ze zijn 7 dagen per week van 08.00 uur tot 22.00 uur bereikbaar voor de klanten. Ze gaan zelfs bij de klanten thuis langs, hebben telefonisch (of per whatsapp en e-mail) contact en kun je ook bij hen binnenlopen, aldus Stijn Jansen van Jansen Reiscreaties.

Jansen Reiscreaties blijkt al sinds januari 2021 actief als reisspecialist in Oosterhout en omgeving.

————————————–

Over Jansen Reiscreaties
Stijn Jansen en Mariël Korpel zijn de drijvende kracht achter Jansen Reiscreaties. Samen hebben zij  ruim 30 jaar werkervaring in de reisbranche en alle continenten bezocht. Reis je alleen, met partner of ga je met de familie? Iedere reis is uniek, voor iedere reis gelden andere wensen.
Ook de zakelijke markt bedient Jansen Reiscreaties.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.