Jong talent in De Schelleboom

Koningstheaterakademie presenteert: Lammerentour

Bij de lammerentour zie je de volgende winnaar van het Leids Cabaretfestival of de winnaar van de Annie M.G. Schmidtprijs voor beste theaterlied en alle bekende namen, die de grote podia gaan veroveren. De Lammerentoer is de cabaret-talenten tour van de Koningstheateracademie, de opleiding die verantwoordelijk is voor het klaarstomen van eigenzinnige talenten als Kiki Schippers, Katinka Polderman, Jochen Otten en Pieter Derks.

In deze editie kun je genieten van:

Nadih van de Ven: Wat als je duidelijk weet wie of wat je wilt worden, maar het leven besluit andere afslagen te nemen? Zijn dat nog de wegen naar Rome of moet je opzoek gaan naar een andere eindbestemming?

Tommy Zonneveld: De energieke Tommy haalt alles uit de kast om iedereen mee te nemen in zijn wereld. Beatboxen, drummen, loopstations, springen, dansen, worden ingezet om zijn wereld vorm te geven. Op zoek naar je eigen identiteit in deze krankzinnige wereld.

Fenna Hollewijn: U heeft gekozen voor de reis door het brein van een klein, gespannen mensje dat niet begrijpt hoe de wereld in elkaar zit. Links ziet u een weide vol huppelende geitjes. Rechts ziet u een heel diepe put met zwarte vloeistof. Houdt u goed vast want nu komt het over de kop gedeelte. En houdt handen en voeten binnenboord voor het geval dat we het stress monster tegenkomen.

Jij bepaalt wat je betaalt!

Hoeveel is een artiest waard? Dat weet je vaak pas achteraf. En dat kan dus nu! Je bepaalt namelijk na afloop zelf wat je betaalt als gage voor deze artiesten. Zij zullen hun uiterste best doen een onvergetelijk en (dus) onbetaalbaar optreden voor je te verzorgen. De rest is aan jou!

De toegang voor de voorstelling is slechts € 11,50, dit betaal je als onkostenvergoeding voor het theater. Na afloop van de voorstelling mag je een bijdrage doen, dit gaat geheel naar de optredende artiesten. Op de avond zelf vertellen wij hoe je kunt bijdragen.

Lammerentour

Zaterdag 15 april | aanvang 20:15

entree €11,50 (incl koffie/thee vooraf & een drankje)

De Schelleboom | Mathildastraat 37a | 0162-437165 (ook voor whatsapp)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.