Halve finale De Nieuwe Strot

Zaterdag 15 april vindt de halve finale plaats van De Nieuwe Strot in theater de Bussel, de aanvang is 15.00 uur en de entree is gratis.

De nieuwe Strot is de leukste zangwedstrijd van west Brabant en omstreken. In de voorrondes die in de Cultuurfabriek in Oosterhout werden gehouden streden in twee dagen de zangers, zangeressen,singer-songwriters voor een plaats in de halve finale.

Het werden er zes, David Schram, Bart de Waal, Berlin Frijters, Linda Wouters, Esmée Benniks en Damien Mrozewski. Zij gaan in de halve finale zingen met een live-band, The Talentband. Iedere kandidaat zingt twee liedjes. De beste vier gaan door naar de finale op 14 mei, wederom in de Bussel. De deskundige jury bestaat uit Hans Vermeulen ( masters of entertainment ), Tiny Schoones ( pianotechnieker ), Elrieke van Gelderen ( Vocal Coach ) en juryvoorzitter Jeroen van den Bos ( programmeur van het Parkfeest). De winnaar van de Nieuwe Strot mag op zondag 4 juni een spetterend optreden verzorgen op het Parkfeest met de Talentband.

Ook wordt er een demo-opname gemaakt in de Swamp Studio in Raamsdonk. Kortom genoeg redenen voor de kandidaten om hun uiterste best te doen in de halve finale. De winnaar van 2020 Nienke Hillemans zingt in de pauze een tweetal nummers.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.