Nieuwe voorzitter KBO Oosterhout stad

KBO Oosterhout stad, de grootste vereniging van Oosterhout, heeft op donderdag 6 april haar jaarlijkse ledenvergadering gehouden in de Pannehoef. De vergadering met daarna een gezellige nazit met een paastintje werd druk bezocht.

Tijdens deze vergadering is de huidige voorzitter Mw. Gerry Oomen, zoals eerder was overeengekomen met het bestuur, afgetreden en heeft de vergadering een nieuwe voorzitter gekozen

Gerry Oomen werd ca 6 jaar geleden gekozen tot voorzitter na het vrij plotselinge vertrek van Dhr. Anton Kamps. Zij heeft de KBO geleid door het 65 jarig bestaan van deze vereniging en door de moeilijke coronajaren. Zij heeft goed op de winkel gepast en ook wezenlijke veranderingen teweeg gebracht. Maar nu is het voor haar tijd om andere uitdagingen aan te gaan.

Rien Joosen werd door het bestuur voorgedragen als kandidaat voor het voorzitterschap. Rien is geen onbekende voor de KBO, hij verzorgt al jaren de reizen mee die zijn vrouw Lia voor de KBO organiseert. De aftredende voorzitter Gerry Oomen zei over Rien het volgende: “Ik heb Rien in de afgelopen jaren leren kennen als een gedreven, sociale en zeer betrokken man. Hij heeft zijn sporen meer dan verdiend op het organisatorisch vlak en heeft een groot netwerk. Het mobiliseren van mensen en middelen is hem niet vreemd en dat komt goed uit voor de KBO. Met andere woorden een uitermate geschikte kandidaat voor het KBO voorzitterschap. Wij kunnen ons geen betere kandidaat wensen !”

De ALV koos hierop met algemene stemmen Dhr. Rien Joosen tot nieuwe voorzitter van KBO Oosterhout Stad.

De ALV koos eveneens een nieuwe secretaris te weten Dhr. Willem Nuijten iemand voor wie het verenigingsbestuur geen geheimen heeft. Ook Dhr Nuijten werd eveneens met algemene stemmen gekozen.

De overdracht van het voorzitterschap zal in goede samenspraak gebeuren en Gerry Oomen zal voor de KBO o.a. de seniorendag, een grootse informatiemarkt voor alle ouderen in Oosterhout, in activiteitencentrum Slotjes, die gepland staat op 2 juni nog mee begeleiden. Bestuurtechnisch gezien is vanaf vandaag het voorzitterschap in handen van Dhr. Rien Joosen.

Wij wensen Rien veel succes toe in deze mooie en uitdagende functie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.