Meer dan 250.000 euro in Oosterhout in beslag genomen

Gepubliceerd op: 14-04-2023
Oosterhout – In een witwasonderzoek is veel geld en zijn luxe auto’s in beslag genomen.

Biljetten 100 euro
Team Financiële Opsporing is een onderzoek gestart naar aanleiding van meldingen van verdachte transacties. Volgens de meldingen stortte een bedrijf aan de Bredaseweg in Oosterhout miljoenen aan contant geld op de bank. Het vermoeden van witwassen is ontstaan door onderzoek naar de herkomst van dit contante geld. Op dinsdag 4 april 2023 vonden doorzoekingen plaats op meerdere locaties in Oosterhout.

Geld
Er werd op meerdere locaties contant geld aangetroffen. Totaal is meer dan 2,5 ton aan contant geld in beslag genomen. Een deel van dit bedrag lag verstopt in een kofferbak van een luxe auto. Ook werden zes voertuigen, waaronder twee luxe personenauto’s, en administratie in beslag genomen. Er vonden geen aanhoudingen plaats. Het onderzoek wordt voortgezet.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.