Jubileumtentoonstelling toont 50 jaar boerenleven in Oosterhout

mdat Heemkundekring De Heerlijkheid Oosterhout dit jaar haar gouden jubileum viert, heeft zij een geweldige tentoonstelling opgezet met de naam ‘Boeren toen & nu…’

Vrijdag 21 april wordt deze jubileumexpositie om 15.00 uur officieel geopend door wethouder Guus Beenhakker die onder meer landbouw, natuur en milieu in zijn portefeuille heeft.

De tentoonstelling loopt van zaterdag 22 april tot en met zondag 7 mei en is te zien in de schuur van Zuivelboerderij De Driehoek aan de Hoogstraat 82B.

‘Boeren toen & nu…’ belooft een gewéldige tentoonstelling te worden, die beslist de moeite van een bezoekje waard is. De werkgroep Exposities van de heemkundekring heeft werkelijk alles uit de kast getrokken om een schitterende expositie met vele invalshoeken op te zetten over vijftig jaar boerenleven in Oosterhout.

Op de Zuivelboerderij zelf worden op de zaterdagen 22 april, 29 april en 6

mei rondleidingen gegeven. Deze beginnen om 11.00 uur en om 14.00 uur. Ouders met kinderen boven de 2 jaar betalen hiervoor € 10 per persoon. Kinderen onder de 2 jaar mogen gratis mee. De rondleidingen gaan door als er minimaal 6 personen deelnemen. U kunt zich via e-mail hkoosterhout.vz@gmail.com aanmelden voor een van de rondleidingen. Vermeld u daarbij wel de datum en het tijdstip waar uw voorkeur naar uitgaat, en het aantal deelnemers. Betalen kan via de Rabobank, rekeningnummer NL71 RABO 0126 3462 24 t.n.v. Heemkundekring De Heerlijkheid Oosterhout.

De expositie is van 22 april tot en met 7 mei elke dag te bezoeken van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.