Officiële opening ruiterroute de ‘Open Linie’

Op woensdag 19 april vond de officiële opening van de nieuwe ruiterroute de ‘Open Linie’ plaats op locatie Bos & Co in Oosterhout. Wethouders Jeroen Bruijns (gemeente Breda) en Dees Melsen (gemeente Oosterhout) opende samen met Frans Baten feestelijk de nieuwe route.

De ruiterroute is ruim 60 kilometer lang en loopt tussen Oosterhout en Breda. Dankzij het initiatief van paardrijdliefhebbers en een prettige samenwerking tussen Gemeente Breda en gemeente Oosterhout is deze ruiterroute tot stand gekomen.

Meer informatie? Kijk dan op https://bit.ly/3MUFZtI

Kan een afbeelding zijn van 4 mensen en kaart

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.